Elva Keskväljak Rekonstrueerimistööd

Salapärased puidust majakesed – mis need on?

Paljud elanikud on kindlasti märganud, et Kesk tänaval, Elva Kultuurikeskuse ees ja Arbi järvel on kerkinud puidust väikesed majakesed. Missugust eesmärki need täitma hakkavad?

Kesk tänaval apteegi kõrvale ehitatav puidust majakesest on ette nähtud jäätisekohvikupidajatele. Sinna ootab Elva Vallavalitsus järgmiseks aastaks väga huvilisi, kes oleksid nõus ja valmis jäätisekohviku pidamise enda õlule võtma. Selles osas palume kindlasti võtta ühendust e-aadressil elva@elva.ee.
Just praegu ongi õige aeg endast teada anda, sest nii saab vajadusel ehitusel arvesse võtta veel olulisi nüansse, näiteks pistikute asukohad jms.

Kultuurikeskuse ees olevad puidust ärimoodulid on samuti rendile anda ning näiteks annavad need võimaluse korraldada jõuluajal laata või pakkuda lihtsalt kõigile võimalust osta sooja teed, glögi, piparkooke jms. Samuti annab see võimaluse näiteks korraldada lastele jõuluvana külastamist vms. Ärimoodulid on võimalus pidada ka ajutisi poode ning see on hea võimalus ettevõtetele, kes sooviksid oma toodangut või võimalusi laiemalt tutvustada.
Huvilised võiksid endast märku anda aadressil elva@elva.ee.

Arbi järve äärde on ette nähtud rannavalvehoone koos inventari hoiustamise majakesega.