Elva Keskväljak Rekonstrueerimistööd

Sel nädalal tegeletakse truupide ja kõnniteede ehitusega

Sel nädalal (27.05-31.05) tegeletakse peamiselt truupide lammutamise ja paigaldamisega, samuti kõnnitee ehitusega.

Nädala esimeses pooles tegeletakse õlipüüduri paigaldamisega, järveäärse truubi paigaldamisega ning Kesk tn 27 juures oleva truubi lammutamisega ja nädala teises pooles sinna uue truubi paigaldamisega.

Samuti tegeletakse Kesk tänava vasakpoolse kõnnitee liivaluse ja killustikaluse ehitusega. Samuti alustatakse vasakpoolse kõnnitee sillutiskivi katendi ehitusega.

Nädala teises pooles tegeletakse Arbi järve terasside vaiade betoneerimisega.

Kesk tänaval pääseb ligi kõikidele hoonetele nii autoga kui ka jalgsi, kuid soovitame liiklemisel olla ettevaatlikud ja tähelepanelikud. Vallamajja või kultuurikeskusesse minnes on võimalik auto jätta mõlema maja taha asuvatesse parklatesse või Pikk tn 12 asuvale krundile. Samuti on võimalik auto parkida lähedal olevatele tänavatele.

Ehitaja sõnul saab pärast 13. juulit taas Kesk tänaval lihtsamalt autodega liigelda, sest just selleks ajaks loodetakse asfalt maha saada. 13. juulil toimub Elvas Rally Estonia linnakatse ja Elva kohvikutepäev.